İki Kişiyi Vurdu Astım İlacına Sarıldı

Eskişehir’de dernek binasında kumar oynatmak isteyen kişileri pompalı tüfekle yaralayan şahıs, polis aracında astım krizine girdiğini iddia ederek ilacına sarıldı.

İki Kişiyi Vurdu Astım İlacına Sarıldı
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Tutar Sokak üzerinde bulunan bir dernekte başkan olduğu öğrenilen Ali Y. (60) ile Tamer P. ve Merih P. isimli şahıslar arasında kumar oynatılmaması meselesinden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi sonucu Ali Y., pompalı tüfekle havaya ve şahıslara ateş etmeye başladı.

Tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan Tamer P. ve Merih P., kendi imkanları ile Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne gitti. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Öte yandan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Ali Y.’yi gözaltına aldı. Polis otosunda beklediği sırada astım krizinin tuttuğunu söyleyen Ali Y., polislerden kapıyı açmalarını istedi. Otonun kapısının açılmasıyla nefes almakta güçlük çektiğini söyleyen Ali Y., hemen astım ilacına sarıldı. Daha sonra Ali Y., sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkez amirliğine götürüldü.

Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
Kaynak: İHA