Düşen sigarayı almak isterken...

Samsun’da bir kişi, aracının içine düşen sigarayı eğilip yerden almak isterken 50 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybetti. Kazada, 2 kişi de yaralandı.

Düşen sigarayı almak isterken...
Kaza, Tekkeköy ilçesinin Başköy Mahallesi'nde bu sabah meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 62 yaşındaki Ali Özkurt 55 EE 092 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken içmek için sigara yaktı. Bu sırada yaktığı sigara aracın içine düşünce Ali Özkurt, sigarayı almak için yere eğilince direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yaklaşık 50 metrelik şarampole yuvarlandı.

Otomobil sürücüsü Ali Özkurk olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilde bulunan Özgür Eski (15) ve Hasan Başer yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ali Özkurt'un cesedi ise otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralılar, kazanın, sürücünün aracın içine düşürdüğü sigarayı almak isterken meydana geldiğini ileri sürdüler. Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA