Bahar Şenlikleri Başladı

Düzce Üniversitesi 9. Bahar Şenlikleri hafta başında Üniversite öğrencilerinin Rock konserleri ile başladı. Şenlikler kapsamında 6 Mayıs Çarşamba Aylin Aslım, 7 Mayıs Perşembe Kubat, 8 Mayıs Cuma günü ise Funda Arar Üniversite Beçi Yörükler kampüsünde sevenleri ile buluşacak. Şenliklere öğrencilerin yanı sıra Düzce halkı da katılabilecek.

Bahar Şenlikleri Başladı
Düzce Üniversitesi Bahar Şenliklerinin bu yıl 9. su düzenleniyor. Organizasyonunu Zed Ajansın üstlendiği Bahar Şenlikleri hafta başında üniversite öğrenci topluluklarının etkinlikleri ve rock konserleri ile başladı.

Şenlik alanında Alternatif sahne, sponsorlu aktiviteler, alışveriş standları ile birbirinden eğlenceli aktiviteler katılımcıları bekliyor. Şenliker kapsamında 6 Mayıs Çarşamba günü Rock müziği sanatçısı Aylin Aslım sahne alacak. 7 Mayıs Perşembe günü Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden Kubat, Şenliklerin son günü olan 8 Mayıs Cuma günü ise Türk Pop Müziğinin güçlü isimlerinden Funda Arar sahne alacak. Bahar Şenliklerine, Düzce Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Düzce halkına katılabilecek.
Kaynak: İHA