AK Parti Milletvekili Adayı Fırat'tan Gerger İlçesine Ziyaret

7 Haziran seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı İbrahim Halil Fırat, Gerger ilçesine ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Milletvekili Adayı Fırat'tan Gerger İlçesine Ziyaret
İbrahim Halil Fırat’ın seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Mahalle, köy, belde, ilçe gezilerine devam eden İbrahim Halil Fırat, vatandaşın sıcak ilgisiyle karşılaşıyor.

Son olarak Gerger ilçesini gezen İbrahim Halil Fırat, Gerger’in tüm köylerine ziyarette bulanarak yeni Türkiye’nin önemine vurgu yaptı.

Fırat konuşmasında “Gittiğimiz her yerde AK Parti’nin eserlerini görmek bizleri son derece mutlu ediyor. İlçelerimize ve köylerimize ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızla sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Bizden istek ve beklentilerini dinleyip, beraber neleri yapabileceğimi görüşüyoruz. Gücümüzü milletten alıyoruz onların bu yolda desteklerine ihtiyacımız var. Daha güçlü, daha demokrasi ve yaşanabilir yeni Türkiye için 5 milletvekiline ihtiyaç vardır. Bunun önemini her gittiğimiz yerde vurguluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA