Milletvekili Adayı Ömer Ünal Kadınhanı'nı Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ömer Ünal, Kadınhanı ilçesinin mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Ömer Ünal Kadınhanı'nı Ziyaret Etti
Milletvekili Adayı Ömer Ünal, ilk olarak AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya gelerek istişarede bulundu. İstişarenin ardından AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükalim, AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Mahmut Emekli ve partililerle birlikte Kadınhanı ilçesinin mahallelerinde ziyaretlerde bulundu. Altınova Tarım İşletmesi’ni de ziyaret eden Ünal, burada yetkililerden bilgi alarak çalışanlarla sohbet etti.

“KONYA ÜVEY EVLAT MUAMELESİ GÖRÜYOR DENİRDİ”

Başkuyu Mahallesi’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Ünal, bir kahvehaneyi ziyaret etti. Kahvehane’de konuşan Milletvekili Adayı Ömer Ünal, “Konya, Selçuklu’dan bu yana, yani 800 yıldır iktidarda değildi. Hatırlayın şunlar söylenirdi; ‘Konya cezalandırılmış bir şehir, Konya üvey evlat muamelesi görüyor’ AK Parti iktidarıyla bu değişti... Konya’mızın oğlu Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, inşallah seçilmiş bir Başbakan olarak da Konya’nın çok daha ciddi anlamda Türkiye’de söz sahibi olduğu, Konya’nın başı çektiği bir süreci inşallah Konya olarak, Konyalılar olarak yaşayacağız” dedi.

“EMANET İKTİDAR İSTEYENLER BU ÜLKENİN HER ŞEYİNİ DİNAMİTLEYECEK”

“Bizim ezanımızı Türkçe okutan o günkü zihniyet, CHP zihniyeti bugün 4 yıllık emanet iktidar istiyor. Niye? 4 yılda perişan edecek ülkeyi. Tekrar bu ülkenin her şeyini dinamitleyecek. Tekrar dinsiz bir toplum oluşturmak için elindeki tüm imkanları kullanacak. Zamanında camilerimizi ahır yapan, ezanı Türkçe okutan bir zihniyet. Farkları yok, dün ne ise bugün de aynı” diye konuştu.

Ünal, ‘Yeni Türkiye’de hedeflerinin sadece iktidar olmak olmadığını, hedeflerinin ‘Dünya Lideri Türkiye’yi halkın desteği ile inşa etmek olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA