AK Parti Milletvekili Adayları Işık Ve Usta Kadınhanı'da

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Leyla Şahin Usta ve Rüveyde Gülseren Işık Konya’nın Kadınhanı ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek hastane ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Adayları Işık Ve Usta Kadınhanı'da
Milletvekili Adayları Usta ve Işık ilk olarak Kadınhanı Belediyesi’ne geçerek Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük ve AK Parti Kadınhanı İlçe Başkanı Mahmut Emekli ile görüşerek istişarede bulundu. AK Partili heyet, istişarenin ardından Refik Saime Koyuncu Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek burada çalışanlar ve hastalarla sohbet etti.

“KADINLARIMIZIN İSTEKLERİNİ KARŞILAMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

Hastane ziyareti sonrasın ev ziyaretlerinde bulunan heyet, ev ziyaretlerinde bulunarak Osmancık Mahallesi’ne geçti. Burada bir cenaze evine taziyede bulunan Milletvekili Adayları Usta ve Işık, ziyaretin ardından Osmancık Mahallesi Düğün ve Konferans Salonu’nda kadınlarla bir araya geldi. Burada konuşan Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, “Tüm Türkiye’de ve Konya’da olduğu gibi kadınların bize ilgisi çok iyi. Bizi sevgiyle kucaklıyorlar, selamlıyorlar. Biz de onları sevgiyle kucaklıyoruz. Kadınhanı’ndaki kadınlarımız biraz ilgiye muhtaçlar. İş imkanı, sosyal imkanların daha da artmasını, Büyükşehir Belediyesi’nin pek çok ilçede açmış olduğu KOMEK’in Kadınhanı’na da gelmesini istiyorlar. Hanımlar aktif ve çalışkanlar. Biz de onların çalışmalarını, isteklerine karşılık vermek için var gücümüzle çalışacağız. İnşallah hep birlikte Kadınhanı’nı daha iyiye götüreceğiz” dedi.

“KONYA TARİH YAZACAK”

Milletvekili Adayı Rüveyde Gülseren Işık ise, “Hizmet etmek istiyoruz ama ilk önce daha iyi hizmet edebilmek için halkımızla bir araya gelerek onların bizden isteklerini dinliyoruz. Ayrıca Konya’daki seçimlerin özel bir anlamı var. Burası, Başbakanımızın memleketi. Biz Başbakanımız için destek istiyoruz. Yaptıkları hizmetler ortada. Konya’nın evladı, onun için destek istiyoruz ve halkımızın sevgisi de çok güzel Başbakanımıza karşı desteği de çok güzel. İnşallah Konya bu sefer tarih yazacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA