Chp Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik İstifa Etti

CHP Of İlçe Başkanı Erdal Özçelik, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Özçelik, yaptığı yazılı açıklamada, CHP İl Başkanlığına atanan Güzide Önsel Uzun'un teşkilatlanma çalışmalarında önünü açmak için istifa ettiğini belirtti.

"Ülkemizin çok kritik bir süreçten geçtiği bu günlerde her yurttaşa önemli görevler düştüğü hepimizin malumudur" diye ifade eden Özçelik, şunları kaydetti:
"Yurttaşlara görev atfederken parti yöneticileri olarak bizlerin kendimizi bu değerlendirmenin dışında tutmamız kabul edilemez. Partimizin Trabzon il ve ilçe örgütleri için daha önce ifade ettiğimiz yenilenme, güçlenme ihtiyacı ilçemiz için de geçerlidir. Haziran ayında yapılacak genel seçimlere daha güçlü kadrolarla gitmek zorunda olduğumuz bir gerçekliktir. Bu yaklaşımdan hareketle yeni atanan il başkanımızın önünü açmak, rahat çalışmasını sağlamak amacıyla Of İlçe Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Görev sürem içerisinde tüm olumsuzluklara rağmen özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarıma, destek sunan partililere ve halkımıza teşekkürü bir borç bilirim. Yeni oluşturulacak yönetim kurulunun partimizin iktidar yürüyüşüne katkı sunmasını diler, tüm Trabzon kamuoyuna saygılarımı sunarım."
Kaynak: AA