Şenpazar Belediye Başkanı Çınar Açıklaması

"Merkez mahallemiz başta olmak üzere tüm mahallelerimize yaz aylarında tatil için gelen hemşehrilerimiz, ikametgahlarını aldırarak ilçemize yapılacak hizmetlere katkı sunabilirler"

Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, "Merkez mahallemiz başta olmak üzere tüm mahallelerimize yaz aylarında tatil için gelen hemşehrilerimiz, ikametgahlarını aldırarak ilçemize yapılacak hizmetlere katkı sunabilirler" dedi.

Çınar, yaptığı açıklamada, yaz aylarını ilçede geçiren fakat başka şehirlerde ikamet eden vatandaşların ikametgahlarını almaları sonucunda ilçede artacak nüfusla daha çok imkan sağlayabileceklerini söyledi.

Özellikle yaz aylarını ilçede geçiren emeklilerin bu konuya daha hassas davranmaları gerektiğini ifade eden Çınar, "Merkez mahallemiz başta olmak üzere tüm mahallelerimize yaz aylarında tatil için gelen hemşehrilerimiz, ikametgahlarını aldırarak ilçemize yapılacak hizmetlere katkı sunabilirler" diye konuştu.

Şenpazar için elin taşın altına koyma vakti olduğunu vurgulayan Çınar , "Birlik, beraberlik, dayanışmayla nüfus artması için çaba  göstermeliyiz. Tüm hemşehrilerimizin ilçemize yapacakları en büyük iyilik, ikametgahlarını Şenpazar'a aldırmaları olacaktır. Hem halkımız kazansın hem de ilçemiz kazansın" diye konuştu.
Kaynak: AA