Milletvekili Gönen Açıklaması 'MHP İktidara Yürüyor'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı M. Sait Gönen, seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Gönen Açıklaması 'MHP İktidara Yürüyor'
1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında seçmenlerle buluşmaya devam eden Gönen, MHP il teşkilatı ve partililerle birlikte Güneysınır ilçesini ziyaret etti. “Çalınmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız” sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Gönen, “Seçime yaklaşırken, Konya ve ilçelerinde Milliyetçi Hareket Patisine güven ve ilgi her geçen gün katlanarak artmaktadır. MHP tüm Türkiye’de oy oranını büyük oranda artırmış durumda. Çeşitli araştırma şirketleri tarafından yapılan anketler de bunu doğrulamaktadır. ‘Ülkenin geleceği için oy ver’ seslenişimize yürekten katılan vatandaşlarımız 1 Kasım’da MHP’yi iktidara taşıyacaktır” dedi.

Güneysınır ilçesine bağlı Güneybağ Mahallesinde yöre halkıyla görüşen Gönen, vatandaşlardan partisi için destek istedi. Seçim çalışmalarına başladıkları günden bu yana Konya ve ilçelerinde binlerce seçmenle görüştüklerini ve AKP iktidarlarından bunalan vatandaşların güveni ve çareyi partilerinde bulduklarını gözlemlediklerini söylen Gönen, “Bu seçimde, çalışmalarımızda karşılaştığımız atmosfer de sokaktaki vatandaş, sanayideki, pazardaki esnaf, tarladaki çiftçi, fabrikadaki işveren ve işçi, memur, emekli toplumun her kesiminden insanımızın AKP’ye olan tepkilerini dinliyoruz. Geçim sıkıntısı altında ezilen vatandaşımız artık AKP’ye inanmıyor ve güvenmiyor. Nereye gitsek, kiminle görüşsek herkes derdini anlatıyor. Onca sıkıntının altında ezilen vatandaşlar 7 Haziran seçimlerinin ardından hükümetin kurulmasının engellenerek yeniden seçime gidilmesine tepkili. Ülkemizin geleceğini belirleyecek olan 1 Kasım seçimlerinin öneminin de farkında. Seçmen AKP iktidarının ülkeyi idare etme yeteneğini kaybettiğinin bilincinde ve bu kararı da sandıkta gösterecektir. Türkiye bizimle yürüyor. Konya bizimle yürüyor. MHP iktidara yürüyor. Tüm hemşehrilerimize partimize gösterdikleri ilgi ve güvenden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA