Akçakoca'da Ramazan Etkinlikleri ‘‘iftardan Sahura’’

Akçakoca Belediye Başkanı Yemenici, "Hasretle beklediğimiz bereket dolu Ramazan ayı programını titizlikle hazırladık’’ dedi.

Akçakoca'da Ramazan Etkinlikleri ‘‘iftardan Sahura’’

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici gazeteciler ile bir araya geldi. Başkan Yemenici ilçede ramazan ayının dolu dolu geçeceğini söyledi.

Sonsuz kerem sahibinden hudutsuz ikramların bol bol bahşedildiği, bereketi ve mağfirete vesile lütuf kapılarıyla inanan gönüllerin ayrı bir heyecanla beklediği bir Ramazan’a daha ulaşmak için çok az bir zamanın kaldığını vurgulayan Yemenici, şunları kaydetti; “Tüm İslam aleminde olduğu gibi ülkemiz ve ilçemiz Akçakoca’da da özlemle beklediğimiz bu mübarek ayın manevi ikramlarından azami ölçüde istifade ederken, neşe ve coşkusunu da yediden yetmişe tüm Akçakocalılar'la paylaşacağımız bir Ramazan programıyla karşınızda olacağız. Hasretle beklediğimiz bereket dolu Ramazan ayı programını titizlikle hazırladık. Bu yıl 'Huzur ve Bereket Dolu Bir Ramazan, Akçakoca’da Yaşanır' sloganıyla ilkini düzenlediğimiz program, yediden yetmişe bütün hemşehrilerimizin yanı sıra konuk edeceğimiz misafirlerimizin büyük ilgi ve beğenisini kazanacağını umuyoruz. Bu etkinliklerin coşkusunu yaşamak için, çevre il ve ilçelerden de Akçakoca’ya yoğun katılım olacaktır."
Kaynak: İHA