(özel Haber) Yönetmen Abdullah Oğuz, Kız Kardeşi Gülten Şavluk’u Son Yolculuğuna Uğurladı

Yapımcı ve Yönetmen Abdullah Oğuz’un 3 yıldır kanser tedavisi gören ve geçtiğimiz gün hayatını kaybeden kız kardeşi Gülten Şavluk, son yolculuğuna uğurlandı.

(özel Haber) Yönetmen Abdullah Oğuz, Kız Kardeşi Gülten Şavluk’u Son Yolculuğuna Uğurladı

Ünlü yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’un 10 ay önce karaciğer rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören erkek kardeşi Hasan Oğuz hayatını kaybetmişti. Aradan çok geçmeden bu sefer de Oğuz’un kız kardeşi Gülten Şavluk (48) tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazına ünlü Yapımcı ve Yönetmen Abdullah Oğuz, eşi Tayfu Şavluk, kızı Miray Şavluk (10), ünlü Sanatçı Özcan Deniz, oyuncu Berna Laçin, eski CHP Milletvekili Mehmet Sevigen ve çok sayıda seveni katıldı.

Cenaze öncesi Şavluk’un kızı Miray, annesinin tabutuna son kez sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. İkindi namazının ardından sevenlerinin cenaze önünde saf tutmasıyla namaz kılındı. Namaz sırasında Oğuz, uzun süre gözyaşı döktüğü gözlendi. Namazın ardından helallik alınarak, dua edildi. Daha sonra cenaze, sevenlerinin omuzlarında Kemerburgaz Mezarlığı’na defnedilmek üzere cenaze aracına götürüldü.

Oyuncu Berna Laçin, “Çok üzgünüm. Aileye Allah sabır versin. Çok üst üste geldiler. Bu aralar hep üst üste geliyor. Geçen hafta bende bir arkadaşımı kaybettim. Çok genç ölümler, madendeki facialar, Ali Şen’in torunu yani hepsi üst üste çok acı ve genç ölümler yaşadık. Hakikaten çok kötü bir ilk, Allah sabır versin” dedi.

Berna Laçin, “Ben kimseye hedef alarak bir şey söylemedim. Birilerinin uydurması, böyle durumlarda acılara magazin makyajı yapmak iyi değildir. Yani yakışı kalmaz” diye konuştu.

Kaynak: İHA