Güneydoğu Hububat İhracatçılar Birliği İlk Toplantısını Yaptı

Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, Mahsum Altunkaya başkanlığında yapılan ilk toplantısında, 2014 yılıyla ilgili yapılması planlanan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Geçtiğimiz ay içerisinde gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul toplantısında başkanlığına Mahsum Altunkaya'nın seçildiği Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliğinde yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.
Yapılan seçim sonrası yönetim kurulu Başkan Mahsum Altunkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Şahin Batallı, Surur Aydın, Ahmet Tiryakioğlu, Celal Kadooğlu, Mesut Acar, Selami Memiş, Murat Unat, Ali Çoban, Kemal Çakmak ve Seyyid Yusuf Akan'dan oluştu.
Başkan Altunkaya, devraldıkları bu görevi layıkıyla yerine getirerek daha ileriye taşımak için çaba sarf edeceklerini kaydetti.

Hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamullerinin ihracatında yeni yönetimle, yeni bir dönemin başladığını belirten Altunkaya, "Tarım ürünlerinin dış pazarlarda daha etkin yer alabilmesi ve tanıtılabilmesi için çeşitli projeler geliştirerek, uluslararası tanıtım faaliyetlerini arttıracağız. Türkiye'nin 2023 ihracat hedefleri doğrultusunda hareket ederek, bu hedefin bölgemizle ilgili olan kısmını yerine getirmek için faaliyet göstereceğiz "ifadelerini kullandı.



Kaynak: AA