Vali Zahteroğulları Mudurnu’da İncelemede Bulundu

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Mudurnu ilçesinde incelemelerde bulunarak Sarot Termal yatırım alanlarını gezdi.

Vali Zahteroğulları Mudurnu’da İncelemede Bulundu

İlçe ziyaretlerini sürdüren Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hem yatırım hem de turizm tesislerini gezdi. Vali Zahteroğulları, atıl bir şekilde bekleyen eski yatırımlar için acilen bir planlama istedi ve bunları turizme kazandıracaklarını söyledi.

Mudurnu gezisine Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli de katılırken, ilk durak Sarot Termal Tesisleri oldu. Burada Vali Zahteroğulları’nı Mudurnu Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, kamu kurumu çalışanları ve Sarot Termal Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Yerdelen karşıladı. Ziyarette Sarot Termal gezildi ve yönetim kurulu Başkanı Yerdelen’den bilgiler alındı.

Vali Zahteroğulları ve beraberindekilerin sonraki durağı ise Sarot/Burjel Babas Tesisleri oldu. Proje ortakları arasında yer alan Emin Yerdelen tarafından, Kuveyt ve Dubai’li ortakları ile birlikte yapılan çalışmalar aktarıldı. Yerdelen, yeni inşaat alanında 2 bin 500 adet triblex villa olacağını kaydetti ve yatırım ile ilgili detaylı bilgiler aktardı.

Vali Zahteroğulları daha sonra Mudurnu Kaymakamlığına giderek, Kaymakam Kerem Süleyman Yüksek’ten ilçenin eğitim, sağlık ve kamu yatırımları ile ilgili brifing aldı.

Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl’ü de ziyaret eden Vali Zahteroğulları, Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti ve başkan İnegöl’den de kısa bilgiler aldı.
Kaynak: İHA