Bayram, 'Gelinimiz Kendine Göre Damat Buldu”

Daha önceki demeçlerinde ‘Biz gelinlik kızız, Belediye Başkan Adayları da damat adayıdır’ ifadelerini kullanan Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram, CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak’ın ziyaretinde 30 Mart seçimlerinde CHP’nin başarısı için çalışacaklarını belirtti.

Bayram, 'Gelinimiz Kendine Göre Damat Buldu”
Gelinlerinin evlenmeye karar verdiğini kaydeden Bayram, " 30 Mart akşamında da düğünümüzü yapacağız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak, berberindeki Çerkezköy İlçe Yönetimi ile birlikte Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Sıcak karşılamaları dolayısıyla Samsunlulara teşekkür eden CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak’ın derneği ilk kez ziyaret ettiğini söyledi

30 Mart seçimleri kapsamında siyasi partilerin Samsunlular Derneği’ni mercek altına aldığını ifade eden Dernek Başkanı Enver Bayram ise “Daha önceki konuşmalarımda ‘siyasetçiler siyaset, dernekler de dernekçilik yapsın’ demiştim. Sonrasında ise gerek yönetimim gerekse üyelerimizin görüşleri doğrultusunda taraf oldum. Allah izin verirse Belediye Başkan Adayımız Vahap Akay başkanlığında CHP bayrağını Çerkezköy Belediyesi’ne dikeceğiz” dedi.

Enver Bayram konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Önceki konuşmalarımda ‘Biz gelinlik kızız. Adaylar da damat adaylarıdır. Çerkezköy için yapmayı planladıkları projelerle bizi kandırmaya çalışacaklar. Fakat bu gelini almak isteyen tüm sülale ile görüşecek’ demiştim. Vahap Akay tek başına geldi ve tüm sülale ile görüşerek kızı aldı. Vahap Akay’ın oluşturduğu listenin temizliğine inandığım için onun yanında yer aldım” ifadelerini kullandı.

"KADİR BAŞKANIMIN PERFORMANSINA HAYRAN KALDIM"
Kadir Albayrak’ın Çerkezköy’deki ziyaretlerde gösterdiği performansa hayran kaldığını belirten Enver Bayram, Albayrak'ın sabah 8’den akşam 6’ya kadar çarşıda elini sıkmadık insan bırakmadığını söyledi.

"Biz sadece CHP’lilerin değil tüm Çerkezköy’ün partisi olacağız” diyerek konuşmasını sürdüren Bayram, “Vahap Akay da dahil hiçbir siyasi Samsunlular Derneği’ni arka bahçeleri olarak görmesin. Diğer siyasi partiler de buraya gelecek. Üyelerimize kendilerini ve projelerini anlatacak. Fakat ben bu esnada burada bulunmayacağım” dedi

Samsunlular Dernek Başkanı Enver Bayram konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Gelinimiz sonunda evlenmeye karar verdi. Kendine göre bir damat adayı buldu. Sözü yaptık. Yakında Meclis Üyesi Aday Tanıtım Tolplantısı’nda nişanımızı yapacağız. 30 Mart akşamında da düğünümüzü yapacağız. Hepinizi düğünümüze bekliyoruz” dedi.


2 yıldır Büyükşehir Belediyeciliği ile ilgili çalışma yaptığını belirten CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Albayrak ise "Türkiye’de 30 Büyükşehir var. Bundan sonra nüfusu en az 750 bin olan tüm iller Büyükşehir olacak. Tekirdağ’da yeni ilçeler oluştu. 257 köy 23 belde mahalle oldu. Şehrin tamamı Büyükşehir hizmet alanına girdi” dedi.

Çerkezköy’ün, Tekidağ’ın en büyük üçüncü ilçesi konumunda olduğunu söyleyen Albayrak, “İlçe nüfusunun yüzde 8’ini Samsunlular oluşturuyor. Fakat biliyoruz ki Samsunlular hiçbir partinin arka bahçesi olmayacak” dedi.


Kaynak: İHA