Clk Akdeniz Elektrik'ten Kumluca Belediyesini Ziyaret Etti

CLK Akdeniz Elektrik AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, Kumluca Belediyesini ziyaret etti.

Bakal, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı ziyaretinde, kurum olarak yürüttükleri çalışmalar ve abonelerin bilgi güncellemeleri hakkında bilgi verdi.
CLK Akdeniz Elektrik AŞ'nin hizmet ağında bulunan Antalya, Isparta ve Burdur illerindeki abonelerin bilgilerini güncelleme konusunda geniş kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini anlatan Bakal, 2013 yılı mayıs ayından önce ödenmemiş fatura borcu olan abonelere faiz affı getirdiklerini ve bu miktarın 126 milyon lira olduğunu belirtti.

Abonelerin bilgilerini güncellemeleri halinde indirim, kampanya gibi bazı avantajlardan faydalanabileceklerini kaydeden Bakal, şöyle konuştu:
"Çok eskiden kaydı olan abonelerimizle sağlıklı iletişim kuramıyoruz. Bu konuda abonelerimize ulaşmakta, kampanyalarımızdan faydalandırmakta zorluk çekiyoruz. Bilgilerini güncelleyen abonelerimize, kampanyaların yanı sıra kısa cep mesajlarıyla borç durumlarını ve ödeme tarihlerini de bildirmiş olacağız. Böylece abonelerimizin de mağduriyetleri önlenmiş olacak."
Başkan Çetinkaya da Bakal'a ziyareti için teşekkür etti. Kumluca ve çevresinde enerjinin yoğun olarak kullanıldığına dikkati çeken Çetinkaya, abone güncellemeleri konusunda vatandaşların daha duyarlı olmalarının kendi menfaatlerine olacağını vurguladı.
Kaynak: AA