MP Antalyaspor'u 'Gökçek'ler Sırtladı!

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta maçında Kayseri Erciyesspor ile Medical Park Antalyaspor karşı karşıya geldi. Kadir Has Stadı'nda oynanan zorlu mücadeleyi deplasman ekibi 3-1'lik skorla kazandı.

Karşılaşmada rakibine oranla daha üstün bir oyun ortaya koyan Antalyaspor, 27. dakikada Melih Gökçek'in (Tita'nın) golü ile öne geçti. Soyunma odasına 1-0 önde giden Antalyaspor'un, sahada rahat bir görüntüde olduğu göze çarptı. İkinci yarıda da Akdeniz ekibinin üstünlüğü değişmezken, kırmızı-beyazlılar 57. dakikada Gökçek Vederson'un frikikten attığı gol ile farkı 2'ye çıkardı. Bu gol sonrasında oyunun temposu gittikçe düştü.

Farkın 2'ye çıkması sonrasında Erciyesspor'da teknik direktör Hikmet Karaman üst üste değişiklikler yaptı. Mavi-beyazlılar, 77. dakikada Yasin Öztekin'in ofsayt kokan golü ile farkı 1'e indirdi. Kalan dakikalarda ev sahibinin yaptığı baskı sonuç vermedi. Son dakikada Semih Şentürk sahneye çıktı ve yakaladıkları kontra atakta ağları sarstı ve maçın skorunu belirledi: 1-3

Bu skorun ardından 4 maç sonra kazanan Antalyaspor puanını 21 yaptı ve 12. sıraya yükseldi. Kayseri Erciyesspor ise 12 puanla son sırada kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Antalyaspor evinde Gaziantepspor ile karşılaşacakken, Kayseri Erciyesspor ise deplasmanda Beşiktaş'a konuk olacak.