9. Dönem Oda Borsa Akreditasyonu Sertifika Töreni

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen 9. Dönem Oda Borsa Akreditasyonu Sertifika töreni ve 10| dönem eğitim semineri yapıldı.

Müracaatı kabul edilen Kırıkkale Ticaret Borsası, törende Akreditasyon Sistemi Sertifikası almaya hak kazandı.
Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, yaptığı yazılı açıklamada, sistemin Kırıkkale'ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, borsanın üyelerine Avrupa standartlarında, 5 yıldızlı hizmet vereceklerini belirtti.

Belgenin manevi değerinin büyük olduğunu ifade eden Sümer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Kırıkkale Ticaret Borsası olarak üyelerimize ve şehrimize hizmet noktasında borsalar içerisinde en yukarıda olmak istiyoruz. Şu anda borsamızın Kalite Yönetim Sistemine geçme üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde borsamızı, Türkiye'deki borsalar içerisinde iyi bir noktaya getirmeyi hedefliyoruz. 2005 yılına kadar İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile desteklenen Oda Akreditasyon Sistemi 2008 yılında borsalarımızın da sisteme dahil edilmesiyle genişleyerek oda ve borsa Akreditasyon Sistemi haline dönüşmüştür. Oda ve borsalarımızın yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlenmektedir. Hedefimiz, tüm oda borsalarımızın gelecek dönemlerde bu beş yıldızlı hizmet yarışına katılmalarıdır."

Kaynak: AA