Onlar Yeni Yıla Görevlerinin Başında Girdi

Afyonkarahisar'da sağlık, itfaiye ve polis ekipleri yeni yıla görevlerinin başında girdi.

Afyonkarahisar 112 Ambulans Servisi Başhekimi Hamza Göyün, komuta merkezinde gazetecilere yaptığı açıklamada, 112 Acil Servis ekipleri olarak olağan dışı durumlara her zaman hazır oldukların söyledi.

Resmi tatillerde de 24 saat aralıksız çalıştıklarını bildiren Göyün, "Komuta merkezimizde 5 arkadaşımız 24 saat görevlerine devam ediyor. Bu sadece yıl başı için değil resmi bayramlarda, tatillerde de çalışmamıza devam ediyoruz. Afyonkarahisar genelinde 31 noktada ambulans ekibimiz var. Onlar her zaman görevlerinin başında. Ekstra bir durum olduğu zaman ekiplerimiz birbirlerine destek oluyorlar. Olağan dışı durumlarda yedek ekiplerimiz yedek ambulanslarımızla 10-15 dakikalık süreçte devreye girebiliyorlar" dedi.

Öte yandan, Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü kent güvenlik yönetim sistemi ve haber merkezi, vatandaşların yeni yıla sorunsuz girebilmeleri için kentin çeşitli noktalarındaki güvenlik kameralarını aralıksız izliyor. Afyonkarahisar Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri de oluşabilecek olumsuz durumlara karşı hazır bekliyor.
Kaynak: AA