Dünya Gençliği Didim’de Park Yapımı İçin El Ele Verdi

Gençlik Servisleri Merkezi tarafından yürütülen “Uluslar arası Gönüllü Gençlik Çalışma Kampı” projesi kapsamında 10 ülkeden Didim’e gelen toplam 20 öğrenci Didim Belediyesinin ekipleriyle birlikte park yapımında çalışıyor.

Dünya Gençliği Didim’de Park Yapımı İçin El Ele Verdi
Aralarında Türkiye'den de gençlerin yer aldığı Almanya, İtalya, Sırbistan, Hırvatistan, Gürcistan, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Japonya ve İspanya’da gelen yaşları 18 ile 22 arasında değişen 20 kişilik ekip Didim Belediyesi tarafından ağırlandı. 23 Ağustos’ta Didim’e gelen Gençler Efeler Mahallesi Ege Caddesi üzerinde yer alan park yapımında belediye işçileri ile birlikte gönüllü olarak çalıştı.

20 öğrenci ayrıca Belediyenin katkılarıyla Didim ve çevresindeki tarihi ve ören yerleri ile Apollon Tapınağı'nı gezdi ve denize girdi.

Ekibin Grup liderliğini yapan ODTÜ İşletme Bölümü öğrencisi Mithat İman, Proje kapsamında Didim'de güzel günler geçirdiklerini ve kendilerine destek sunan Belediye de teşekkürlerini sundu. 20 kişilik ekibin 6 Eylül’de ilçeden ayrılacakları öğrenildi.
Kaynak: İHA