Medical Park Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tanır Açıklaması

ANTALYA - Medical Park Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Tanır, "ATSO'nun geçen yıllarda olduğu gibi verdiği desteğin maddi ve manevi olarak devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

Tanır, yaptığı açıklamada Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Antalyaspor A.Ş. ile ilgili tartışmaları büyük bir üzüntüyle izlediğini belirtti.

Antalyaspor söz konusu olunca kişilerin değil kurumların ön planda olması gerektiğine dikkati çeken Tanır, ATSO'nun Antalyaspor A.Ş'nin hissedarı ve Antalyaspor Vakfı'nın mütevelli heyeti üyesi olduğunu hatırlattı. Tanır, son Antalyaspor A.Ş. Genel Kurulu'nda ATSO'nun temsil edilmemesini anlamlandıramadığını da kaydetti.

ATSO Başkanı Çetin Osman Budak'ın "Antalyaspor bizim için çok önemlidir" sözünü değerli bulduğunu vurgulayan Tanır, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"ATSO'nun geçen yıllarda olduğu gibi verdiği desteğin maddi ve manevi olarak devam edeceğine inanıyoruz. Antalyaspor'un kurumlarını oluşturan Antalyaspor Kulübü Derneği, Antalyaspor Vakfı ve Antalyaspor A.Ş'nin yöneticileri büyük bir sorumluluk bilinciyle ve Antalyaspor'a her türlü hizmetten gocunmayan, Antalyaspor markasını ve çıtasını yükseltmek için çalışmaktan onur ve gurur duyan işadamlarından oluşmaktadır. Antalya'nın yönetim kademelerinde olan herkesi birlik ve beraberlik içerisinde Antalyaspor'un yanında olması gerektiğine inanıyoruz."

Kaynak: AA