Pazarlar'da 'okullar Hayat Olsun'Projesi İle Çim Saha Yapılıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye Belediyeler Birliği ve gönüllü kurumlarca hayata geçirilen proje kapsamında yapılan anlaşmalar ile hayata geçirilen Okullar Hayat olsun projesi Kütahya'nın Pazarlar İlçesine bağlı Sofular beldesinde hayata geçirilmeye başlandı.

Pazarlar'da 'okullar Hayat Olsun'Projesi İle Çim Saha Yapılıyor
Sofular beldesinde “Okullar Hayat Olsun” projesi çerçevesinde Sofular İlk ve Ortaokulu bahçesine Sofular belediyesi tarafından yapımına devam eden çim saha, öğrenciler ve halk tarafından bitirilmesi dört gözle bekleniyor.

Sofular Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldırım, “Okullar hayat olsun projesi kapsamında okulumuza yapılan çocuk parkı ve spor aletlerinin ardından şimdide okulumuza Sofular belediyesi tarafından çim saha yapımına başlandı. Gerek halkın gerekse öğrencilerin faydalanması için okulumuz bahçesine yapılan çim saha öğrenciler ve halk tarafından büyük beğeni kazandı” dedi.

Sofular Ortaokulu Müdürü Ahmet Yıldırım, yapılan bu sahanın okul ve sofular açısından çok önemli olduğunu ve bu saha sayesinde halkı da okula çekebileceklerini belirtti.

Ayrıca yapmış olduğu katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Ali Özdemir´e teşekkür etti.
Kaynak: İHA