Müsiad Elazığ Şubesi'nden Gaziler Derneği'ne Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şubesi'ni ziyaret etti.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut'u ziyaret etti.

Bulut, derneğin çalışmaları ve yaşadıkları sorunları hakkında değerlendirmelerde bulundu, yapılan ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.

Gök ise yaptığı konuşmada, milletin, ülkesi ve devletinin bölünmez bütünlüğünü korumak yolunda, gerektiğinde yine şehitler ve gaziler vermekten asla kaçınmayacağını belirterek, şunları ifade etti:

"Şehitlerimizin aziz hatıralarını daima yaşatırken, gazilerimizi toplumsal hayatta her zaman baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi eksiksiz olarak yerine getirmekte ve bu görevini yaşamı boyunca sürdürecektir. Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin değerli hatıraları, emsalsiz fedakarlıkları, gençlerimize daima rehber olacaktır."

Kaynak: AA