Başkan Tahmazoğlu Sosyal Marketimizden Yaklaşık 18 Bin Kişi Faydalanıyor

Şahinbey Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için kurulan sosyal marketi ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şuanda sosyal marketimizde 3 bin 112 ailemiz olmak üzere çocuklarıyla birlikte yaklaşık 18 bin kişi faydalanıyor” dedi.

Başkan Tahmazoğlu Sosyal Marketimizden Yaklaşık 18 Bin Kişi Faydalanıyor
Şahinbey Belediyesi sosyal marketin sosyal dayanışma ve paylaşımın köprüsü haline geldiğini belirten Başkan Tahmazoğlu, “Şuana kadar 3 bin 500 aileye marketimizde alışveriş yapması için şefkat kart verdik. Şuanda 3112 ailemiz aktif olarak şefkat kartı kullanmaktadır. Çocuklarıyla birlikte 18 bine yakın vatandaşımız sosyal marketimizden faydalanmaktadır. Bu kartların özelliği, ailede yaşayan nüfus sayısına göre her ay düzenli olarak kartlara puan yüklüyoruz. Bu puan sayesinde geliyorlar marketimize istedikleri ürünleri ihtiyaçlarına göre seçip alıyorlar. Bunun dışında ekiplerimiz tarafından yapılan ilk incelemede vatandaşımızın evinin halı, Çamaşır Makinası, Fırın, Buzdolabı ve Kanepe gibi ihtiyacı varsa ayrıca veriyoruz. Amacımız insanlarımızın gelir seviyesini ve yaşam kalitesini arttırmaktır” dedi.

Şahinbey Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için kurulan sosyal marketten ihtiyaçlarını karşılayan dar gelirli vatandaşlar ise, “Şefkat kartımızla Sosyal markete gelerek, ihtiyaçlarımız doğrultusunda alışverişimizi yapıyoruz. Her türlü ihtiyacımızı burada karşılıyoruz. Bizlere bu imkanı sunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA