Milletvekili Adnan Yılmaz, PMYO ve Pasinler’i Ziyaret Etti

Milletvekili Adnan Yılmaz, “Sizlerin özverili ve cansiperane çalışmaları sayesinde bizler güven ve huzur içerisindeyiz.” dedi.

Milletvekili Adnan Yılmaz, PMYO ve Pasinler’i Ziyaret Etti
Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulunu (PMYO) ziyaret eden AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Okul Müdürü Abdullah Şahin’in makamında okul hakkında bilgi aldı.

Abdullah Şahin, “Kamu düzenini sağlamak için bir polisten beklenen her konuda temel eğitimi burada veriyoruz. Eğitimlerimiz öğrencilerin daha donanımlı olarak mesleğe atılmaları bakımından faydalı oluyor” diye konuştu.

“Hükümete geldikleri günden bu yana Emniyet Teşkilatını güçlendirdiklerini emniyet mensuplarının özlük haklarının geçmişe nazaran çok daha iyi olduğunu” ifade eden Milletvekili Yılmaz şunları söyledi:
“Gelişmiş bir devlet olmanın en önemli gereklerinden biri, hukukun üstünlüğünün her alanda egemen kılınmasıdır. Yaşamsal öneme sahip bu temel ilkemizin uygulamaya geçirilmesinde Emniyet Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. Bizler biliyoruz ki; demokrasinin yaşaması diğer özgürlüklerin yanında ancak toplumda huzur ve güvenliğin sağlanmasıyla mümkün olacaktır. Sizler bizim için çok önemlisiniz, sizlerin özverili çalışmalarınız sayesinde eğittiğiniz polisler yarın toplumun huzur ve güvenliğini sağlayacak bireyler olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyorum.”
Daha sonra Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulunun diğer yöneticileri ile birlikte kahvaltı yapan Yılmaz, kahvaltının akabinde “Allah yar ve yardımcınız olsun” diyerek buradan ayrıldı ve Pasinler’e doğru yola çıktı.

Adnan Yılmaz, Pasinler’de Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’nu makamında ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından, Erzurum Kapı Camii’nde ikindi namazı akabinde hemşerileriyle hasbihal eden Yılmaz Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Daha sonra Hacı Rüştü’nün kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, Pasinler’den ayrılarak Erzurum’a döndü.
Kaynak: İHA