Türk Eğitim-Sen Konya Şubesi İle Mevlana Üniversitesi Arasında Protokol İmzalandı

KONYA - Türk Eğitim-Sen Konya Şubesi ile Mevlana Üniversitesi arasında, eğitim yönetimi, teftişi, planlaması ve ekonomisi alanında, "Tezsiz Yüksek Lisans Programı" protokolü yapıldı.

Mevlana Üniversitesinde gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Bahattin Adam ile Türk Eğitim-Sen Konya Şube Başkanı Tanfer Ata tarafından protokol imzalandı.

Ata, protokol gereğince, Türk Eğitim-Sen Konya Şubesi üyeleri ve üye yakınlarının indirimli ücret ödeyerek, Tezsiz Yüksek Lisans yapabileceklerini söyledi.

Lisans programının 2013 güz, 2014 bahar dönemleri arasında uygulanacağını belirten Ata, şubeye ön kayıt için müracaat eden üyelerin, en geç 23 Eylül'e kadar Mevlana Üniversitesi'ne kayıt yaptırması gerektiğini dile getirdi.

Mevlana Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahattin Adam ise protokolün her iki kesime de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kayıtta istenen belgelerin başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, lisans mezuniyet diploması, onaylı lisans not dökümü, 3 adet fotoğraf ve özgeçmiş olduğu bildirildi.

Kaynak: AA