Konyaaltı'nda Pazar Yeri İçin Kura Çekimi Yapıldı

ANTALYA - Konyaaltı Belediyesi tarafından Siteler Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı pazar yerinin yer tahsisi için kura çekimi gerçekleştirildi.

Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu'nda noter huzurunda yapılan kura çekilişinde, 288 pazarcı esnafı ile 74 üretici esnafın yerleri belirlendi. Yeni pazar yerinin vatandaşlara ve esnafa hayırlı olmasını dileyerek ilk kura çekimini yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'nın ilk pazarlarından Siteler Kapalı Pazar Yeri'nin zamanla ekonomik ömrünü tamamladığına dikkati çekti.

Böcek, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızın daha modern ve sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yapabilmesi için eski pazarımızı yıkıp, kendi kaynaklarımızla yeni pazar yerimizi inşa ettik. 6 bin 755 metrekare alana yapılan pazar yerinde, 288 pazarcı esnafı ile 74 üretici esnafımız hizmet verecek. İçinde 24 kamera, bay, bayan mescidi, engelli tuvaleti, çay ocağı, zabıta odası, modern ses ve ışık sistemi ile günümüz şartlarına uygun yapılan kapalı pazar yerimiz, vatandaşlarımıza ve esnafımıza hayırlı olsun."

Kaynak: AA