Milletvekili Şahin, Hekimhan İlçesinde Köy Ziyaretlerinde Bulundu

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Şahin, Hekimhan İlçesinde Köy Ziyaretlerinde Bulundu
Yapımı devam eden Hekimhan ilçesinde köy yollarında partililerle birlikte inceleme yapan Milletvekili Şahin, “Milletvekili olarak bütün köylerimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Gitmiş olduğumuz köylerde vatandaşımızın memnuniyetini, ilgi ve alakasını yeterince görüyoruz. Bize oy versin vermesin bütün insanlarımızın dertleriyle dertlenmeye çalışıyoruz. Bize hiç oy vermeyen köylerimize dahi gittiğimizde AK Parti’nin ismine yaraşır, misyonuna, vizyonuna yakışan bir duruş sergileyerek hizmetlerimizi adaletli bir şekilde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Şahin, ziyaret ettiği köylerin büyük çoğunluğunda yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, Hekimhan'da da Karaköcek, Aşağı Sazlıca, Yukarı Sazlıca, Saraylı, Dikili, Çanakpınar olmak üzere 7 köyü birbirine bağlayan 16 kilometrelik grup yolunun ilk kez AK Parti döneminde birinci kat asfaltla buluştuğunu ifade etti.

Milletvekili Şahin, şunları kaydetti:
“Görüldüğü gibi bize hiç oy vermeyen köylere de hizmetleri ulaştırıyoruz. Biz AK Parti’yiz. Bizim farkımız bu. Bizden önceki iktidarlarda kendilerine oy veren, vermeyen tasnifi yapılırken görüldüğü gibi bize hiç oy vermeyen köylere de hizmet götürüyoruz. Onlar da bu ülkenin insanları, askerlikse onlar da yapıyor, şehitlikse onlar da şehit oluyor, vergiyse vergilerini veriyorlar. Hepimizin gözyaşları da bu topraklar için, tebessümleri de. Bunlarla beraber biz bütün insanlarımızı kucaklamak zorundayız. Bunu başardığımıza şahitlik etmekteyiz. Bütün köylerimize yol medeniyettir anlayışıyla Başbakanımızın direktifleriyle hizmet götürüyoruz. Yapılan çalışmalarda başta milletvekillerimize, İl Genel Meclisimize, İl Özel İdaremize gösterdikleri bu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum.”
Milletvekili Mustafa Şahin, incelemelerinin ardından Hekimhan ilçesine bağlı Haydaroğlu ve Kavacık köylerini de ziyaret ederek köy muhtarları ve vatandaşlardan köylerinin sorunlarına ilişkin bilgi aldı.

İl Genel Meclis üyesi Nebi Yiğit ise Hekimhan'a yapılan hizmetlerle ilgili bilgi vererek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA