Tarihi Kapalı Çarşı’da Sünnet Şöleni

Kapalı Çarşı Derneği tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen geleneksel Sünnet Şöleni’ne katılan Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar, sünnet olan çocuklara hediye paketi dağıttı.

Tarihi Kapalı Çarşı’da Sünnet Şöleni
Dernek yönetimi tarafından düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde, bu yıl 75 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı. Geleneksel sünnet şölenine kapalı çarşı esnafı ve dernek yöneticileri, sünnet olan çocukların aileleri ve yakınlarının ile vatandaşlar katıldı.

Muhtarlıklar aracılığı ile yardıma muhtaç ailelerin, yaşları 5 ile 12 arasında değişen çocukları için düzenlenen sünnet şöleni, kapalı çarşı içinde içerisinde gerçekleştirildi.

Okunun mevlidin ardından katılımcılara pilav ve ayran ikram edilirken, şölenine katılan Osmangazi belediye Başkanı Mustafa Dündar, sünnet olan çocuklara hediye paketleri dağıttı.

Vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen Başkan Dündar, hediye paketi verdiği çocuklar ve aileleri ile ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu arada, bu yıl 30’uncusu düzenlenen Kapalı Çarşı Derneği Sünnet şölenine, Başkan Dündar’ın konuğu olarak Bursa’da bulunan, Afyonkarahisar eski milletvekili Sait Açba da katılarak, sünnet olan çocuklar ve ailelerini tebrik etti.
Kaynak: İHA