Bozüyük Tso Ankara'ya Çıkarma Yaptı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) yeni yöneticileri kalabalık bir heyet halinde Ankara ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Bozüyük Tso Ankara'ya Çıkarma Yaptı
Bozüyük TSO Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ile Meclis ve Yönetim Kurulu başkan yardımcıları, üyelerinin geniş katılımları ile Ak Parti Bilecik Milletvekili KİT Komisyonu Başkanı Fahrettin Poyraz ve MHP Milletvekili Bahattin Şeker makamlarında ziyaret edildi. Milletvekili Poyraz ile heyet birlikte kısa bir Meclis gezisi yaptıktan sonra öğle yemeğine geçti, ardından Meclis bahçesinde havuz başında gerçekleşen çay sohbeti ile samimi bir ortamda ülke ve bölge gündemine ilişkin konuları karşılıklı olarak değerlendirdiler.

Milletvekilleri Poyraz ve Şeker'e yapılan ziyaretler esnasında Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmeler, Bozüyük’te yeni sanayi alanları oluşturulması noktasında görüş alışverişleri, Bozüyük OSB’de kurulacak olan Lojistik Merkezi ile ilgili son durum ve lojistik merkezinin nasıl en verimli bir şekilde kullanılabileceği, üniversite bünyesinde Bozüyük’te hayata geçirilecek fakülte gibi konularda değerlendirmeler yapıldı.
Kaynak: İHA