Sakaryalı ve Kocaelili Şairlerden Gönül Damlacıkları

Sakarya Yazarlar ve Şairler Derneği (SAYŞAD) ile Bağımsız Yazarlar ve Şairler Derneği (BAYŞAD) Kocaeli Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği ‘BAYŞAD ve SAYŞAD Gönül Damlacıkları’ şiir toplantısı Büyükakten Kültür Merkezi'nde (BKM) yapıldı.

Sakaryalı ve Kocaelili Şairlerden Gönül Damlacıkları
Programa Sakaryalı ve Kocaelili şairler ve şiir severler ilgi gösterirken, programa SAYŞAD Başkanı Erdal Dursun, BAYŞAD Kocaeli Başkan Yardımcısı Rabia Şentürk Karataş, BAYŞAD İstanbul Temsilcisi Edip Aktan, Türkiye’de Türk halk müziği dalında ilk altın plak kazanan sanatçı olan Muzaffer Akgün, Türkiye’nin en yaşlı kadın şairi Neriman Ertem, Mehmet Şükrü Şık, Son günlerin popüler Karadeniz türküleri ile halkın gönlüne taht kuran Laz star Murat Çelik misafir olarak katıldı.

BAYŞAD Kocaeli Başkan Yardımcısı Rabia Şentürk Karataş Sakarya’da ilk kez ortaklaşa bir etkinlik düzenlediklerine dikkat çekerek amaçlarının dernekler arasında birliktelik sağlamak ve gönül bağı kurmak olduğunu söyledi.

BAYŞAD İstanbul Temsilcisi Edip Aktan da düzenlenen organizasyona emek veren ve katılan herkese teşekkür etti.

Sakaryalı ve Kocaelili şairlerin şiirlerini okuduğu programda müzisyenler de seslendirdikleri türkülerle programa renk kattı. Programın sonunda Sakaryalı Şair Eylem Karabulut Saçan, “Adı ben olsun” adlı ikinci şiir kitabının imza gününü gerçekleştirdi. Evli ve 4 çocuk annesi olan Eylem Karabulut Saçan daha önce de Yaşama Dair Ne varsa isimli bir şiir kitabı çıkarmıştı.
Kaynak: İHA