Havza'da Çocuklara Yönelik Koruyucu ve Destekleyici Tedbirlerin Koordinasyonu Kurulu Toplandı

SAMSUN - Havza ilçesinde Çocuk Koruma Kanununun 20 ve 21. maddeleri gereği Çocuklara Yönelik Koruyucu ve Destekleyici Tedbirlerin Koordinasyonu Kurulu Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı Başkanlığında toplandı.

Kaymakamlık Toplantı Salonundaki toplantıya kurul üyeleri Havza Kaymakamı Yunus Kalaycı, Cumhuriyet Savcısı İsmail Ünsal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Başara, Emniyet Müdürü Arıkan Yücedağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aktürk, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdür Vekili Nusrat Yılmaz, İlçe Sağlık Müdürü Nevin Vural ve İlçe Özel İdare Müdürü Hanife Baş katıldı.

Kaymakam Kalaycı, açılış konuşmasında Çocuklara Yönelik Koruyucu ve Destekleyici Tedbirlerin Koordinasyonu Kurulunun 2 ayda bir rutin olarak toplandığını ve çocukların korunmasına yönelik alınan karar ve tedbirlerin değerlendirildiğini belirterek;"Çocuklarımız bizler için önemli. Yarınlarımızın garantisi olan çocuklarımızın daha iyi ortamlarda yaşaması ve onlara yönelik yapılacak hizmetlerin koordinasyonu için tüm ilgili birimlerimiz üstüne düşeni yapmakta" dedi.

Konuşmanın ardından kurul üyesi kurum ve kuruluşlar çocuklara yönelik koruyucu ve destekleyici tedbirler konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında kurula bilgi sundu.

Kurul daha sonra önümüzdeki dönem içinde yapılacak çalışmaları görüştü.

Kaynak: AA