Başkan Cengiz'den İşçilere Jest

Aziziye Belediyesi personeli dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Cengiz'den İşçilere Jest
Fen İşleri Şantiyesi’nde düzenlenen öğle yemeğine, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, İlçe Jandarma Komutanı Ümit Akkuş, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personeller katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Başkan Cengiz, İşçi bayramını, bayram havasında kutladıklarını ifade ederek, Aziziye ilçesinde yapılan güzel hizmetlerde tüm çalışanların emeklerinin olduğunu söyledi.

CENGİZ: AZİZİYE’NİN GÜZELLEŞMESİNDE HERKESİN EMEĞİ VE ALINTERİ VARDIR

“Aziziye’nin çehresinin değişmesinde, güzelleşmesinde ve yaşanabilir bir hale gelmesin de işçilerimizin emeği, alınteri ve özverisi vardır.” diyen Başkan Cengiz, “Verdiğiniz emek ve çaba, harcadığınız enerji muhakkak ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi içindir. Bugün Aziziye’de yapılan her güzelliğin ve yapılan her hizmetin altında sizlerin imzası vardır. Emeğini ve alınterini ilçemize hizmete harcayan tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Emeğin ve alın terinin kutsallığına inandığını ve tüm personelin insana hizmet gibi çok ulvi bir görev yaptığını kaydeden Başkan Cengiz, “Bizler yüreğini hizmete adamış iyi bir ekibiz. Meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve işçisinden memuruna tüm çalışanlarımızla insanlara hizmet gibi çok anlamlı bir görevi yerine getiriyoruz. Çoğu zaman ailemizi, annemizi, babamızı, eşimizi, çocuklarımızı ihmal ederek çalışıyoruz. Fakat yaptığımız iş karşısında aldığımız manevi hazzın karşılığı tarif edilemeyecek kadar anlamlı ve önemlidir. Başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımızla iyi bir ekibiz. İnanılmaz işler başarıyor, güzel hizmetler üretiyoruz. Birlik, beraberlik içerisinde çalışarak, ekip ruhuyla ortaya güzel hizmetler çıkarıyoruz. Geride bıraktığımız dört yıl içerisinde ilçemizin ciddi manada kronikleşmiş sorunlarına çare ürettik. Tabi bunları bir belediye başkanının başarması mümkün değildir. Bunu temizlikte çalışanından, işçisinden, memurundan, amirine kadar hepimiz birlikte başardık. Herkes bu taşın altına elini ve hatta gövdesini koydu. Gece gündüz çalıştık ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılama adına ciddi çaba harcadık.” şeklinde konuştu.

KILIÇ: İŞÇİ BAYRAMI BÖYLE KUTLANIR

AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ise, “Aziziye Belediye Başkanımız bir işçi bayramının nasıl kutlanması gerektiğini bu vesile ile göstermiş oldu. Burada dostluk, kardeşlik, muhabbet var. Birlik, beraberlik içerisinde Aziziye ilçemize güzel hizmetler sunuluyor. Aziziye bir değişim ve dönüşüm süreci yaşıyor, gelişiyor, güzelleşiyor. Burası Erzurum’un en güzel yeri haline geliyor. Belediye Başkanımızın ve ekibinin başarılarıyla Aziziye’de belediyeciliğin rengi ve şekli değişmiştir.” diye konuştu.

ÜNSAL: İŞÇİ BAYRAMI, BAYRAM HAVASINDA KUTLANMALI

Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal da, işçi bayramının, emek ve dayanışma gününün bayram havasında kutlanmasını gönüllerin arzuladığını ifade etti.

İşçi Bayramı’nın çalışanların haklı taleplerini ortaya çıkaracakları bir platform olması gerektiğinin altını çizen Ünsal, “Maalesef bazı şehirlerimize baktığımızda polisimize ve vatandaşımıza zulmedildi. Kaldırım taşları söküldü, bankalar, hastaneler enkaza çevrildi. Tabi böyle şeyleri, küçük marjinal grupların yaptığı bu davranışları tasvip etmiyoruz. İşçi Bayramı, emek ve dayanışma günü ramazan bayramı tadında, kardeşçe, birlik, beraberlik içerisinde, omuz omuza kutlanmalıdır. İnşallah bundan sonraki senelerde böyle olur. Belediye Başkanımızı bu anlamlı etkinlikten dolayı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

İşçiler, Başkan Cengiz’e anlamlı jestinden dolayı teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA