Üniversite Öğrencileri Engelleri Kaldırdı

Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Genç Gönüllüler Kulübü tarafından başlatılan Gönül kardeşim projesi kapsamında engelli vatandaşlar ziyaret edilerek, engellilerin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini vurgulanıyor.

Üniversite Öğrencileri Engelleri Kaldırdı
Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Genç Gönüllüler kulübü tarafından Gönül kardeşim projesi başlatıldı. Proje kapsamında Genç Gönüllüler kulübü, toplumsal hayatta engellilerin yalnızca bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini amaçlanıyor.

Genç Gönüllüler Kulübü Başkanı Selim Altın, “Bu projedeki engeller aslında ayaklar, kollar, zihinler değil asıl engel kalplerdir. Bizde üniversiteli arkadaşlarımızın kalplerindeki engelleri kaldırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Proje sorumlusu Duygu Tursunoğlu ise “Çok güzel bir gün geçirdiğini söyleyerek ziyarette hem gönüllerimiz eğlendi hem de engelli kardeşlerimizle gönül kardeşi olduk” diye konuştu.

Proje sorumlusu Meltem Kula da, ”Proje gününün nasıl geçtiğini hiç anlamadık. İlk içeri girdiğimizde bizi güler yüzle karşıladılar, ardından bizlere sarıldılar bizde güzel zaman geçirdik. “dedi.

Kaynak: İHA