Torbalılı Öğretmen ve Öğrenciler, 6 Günde 6 Ülke Gezdiler

Torbalı’da faaliyet gösteren Özel Olgun Koleji öğretmen ve öğrencilerinden oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde yurt dışına gezi düzenledi.

Torbalılı Öğretmen ve Öğrenciler, 6 Günde 6 Ülke Gezdiler
6 gün süren bu gezi programı çerçevesinde öğretmen ve öğrenciler, 6 Avrupa ülkesini gezdiler.

Okul öğretmenlerinden Ömer Akoğlu ve Mehmet Gürpınar nezaretinde gerçekleştirilen geziye, öğrencilerden Metehan Küçükakın, Yavuz Budak ve Enis Haşim Aksoy katıldı.

Grup, 6 gün içinde sırasıyla Almanya, Avusturya, İsviçre, Fransa, Belçika ve Hollanda ülkelerini gezerek, bu ülkelerin tarihi, turistik ve eğlence mekanlarını görme imkanı buldu ve buralarda bol bol fotoğraf çekti.

Dünya’nın en büyük oyun parkı olarak bilinen Disneyland’a da giden öğretmen ve öğrenciler, burada neşeli anlar yaşadılar. Konuyla ilgili bilgi veren Özel Olgun Koleji Müdürü Abdullah Dağıstan, “Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin nezaretinde 6 Avrupa ülkesini gezdiler. Burada o ülkelere ait birçok tarihi ve turistik mekânlarını gezerek bilgilendiler. Bilindiği üzere daha öncede okul olarak birçok yurtiçi geziler düzenlemiştik. Bu geziler sonrasında öğrencilerimizin ve velilerimizin memnuniyetlerini her defasında duyduk. Bu nedenle bu gezilerimizin sayısı artarak devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA