Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Rakip Tanımıyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler takımı rakibi Kızıltepe Bedensel Engelliler Basketbol takımını 82-26 yendi.

Ceylanpınar Bedensel Engelliler Basketbol Takımı Rakip Tanımıyor
Kızıltepe Kapalı Spor Salonunda oynanan maçta ilk yarıda üstünlüğünü koruyan Ceylanpınar birinci devreyi 56-12 önde bitirdi. İkinci devreye hızlı başlayan Ceylanpınar, üst üste bulduğu sayılarla rakibine fazla sayı üretme imkanı tanımadı. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Bölgesel 2. Lig D Grubunda yer alan (CEBESK )Sahadaki oyun hakimiyetini maç boyunca elinde tutarak maçı 26 - 82 kazandı. Maç sonunda yazılı bir açıklama yapan CEBESK Antrenörü Metin İDOĞ “ Takım olarak sezon boyunca şu ana kadar oynadığı tüm maçlarımızı kazanmış durumdayız. 2.Lig D Grubunun lideri olarak maçlarımız devam etmektedir. Sezon bitimine 4 hafta kaldı. Hedefimiz ligde kalan 4 maçımızı da kazanarak ligi namağlup bitirip play-off lara katılarak ilçemizi 1. Ligde temsil etmektir “ dedi.

Kulüp Başkanı Mehmet TAŞ ise Takımın başarısından dolayı yönetim kurulunu , Antrenörünü ve tüm sporcu arkadaşlarını kutladı. Taş, hedefimiz olan 1. Lige çıkarak Ceylanpınar ilçemizin adını bir üst lig olan 1. Ligde temsil etmek için elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanacağız” dedi.

Kaynak: İHA