Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir’den Başkentte Yerköylüler Derneğine Ziyaret

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Ankara’da kurulan Başkent Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir’den Başkentte Yerköylüler Derneğine Ziyaret
Ankara'da yaşayan Yerköylüler tarafından kurulan Başkent Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Ankara’da çok sayıda Yozgatlı ve Yerköylünün yaşadığını belirterek, “Dernek hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberliğin pekişmesini vesile olacaktır. Yerköylülerin bir dernek çatısı altında toplanması bize gurur vermektedir. Derneğin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir’e teşekkür eden Başkentteki Yerköylüler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Kaya, “Üstlenmiş olduğumuz bu vazife ben ve arkadaşlarım, Ankara'da yaşayan Yerköylüler toplantı ve etkinliklerde bir araya getirerek kaynaştırmak için de çalışmalarda etkin bir rol oynayacağız. Derneğimiz Yerköy, Çiçekdağı, Köseli, Şefaatli ve tüm gurbetlik çeken hemşerilerimizin hizmetinde olacaktır” diye konuştu.

Kaynak: İHA