Vahap Ata’dan Müsiad’a Ziyaret

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan aday adayı Vahap Ata, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Eskişehir Şubesi’ni (MÜSİAD) ziyaret etti.

Vahap Ata’dan Müsiad’a Ziyaret

Ziyarette MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Dr. Sıtkı Karaca ve yönetim kurulu üyelerinden dernek faaliyetleri hakkında bilgi alan Ata, adaylık çalışmaları hakkında bilgi verdi. Hazırladıkları projelerle halkın yaşamını kolaylaştıracaklarını ve bunu gerçekleştirmek için 7 gün 24 saat çalışacaklarını söyleyen Vahap Ata, hizmet odaklı, insan merkezli, dinamik ve etkin belediyecilik anlayışı ile Tepebaşı ilçesine hizmet etmek için yola çıktıklarını söyledi.

Ata, ‘‘Hedefimiz çağdaş, yaşam kalitesi yüksek bir Tepebaşı. Yapacağımız projelerle halkımızın yaşamını kolaylaştıracağız ve sağlıklı ortamlar oluşturacağız. Belediyedeki tüm birimler bu temel amaçların gerçekleştirilmesi için çalışmalı, vatandaşın işi zorlaştırılmamalı tam tersine kolaylaştırılmalıdır. Bu amaçların gerçekleştirilmesi için mesai takvimimiz 7 gün 24 saattir. Belediyecilik hizmetlerinde ‘mesai bitti, yarına kalsın’ anlayışını değil, ‘hizmet bitmedi yarına kalmasın’ ilkesini benimsiyoruz” şeklinde konuştu.

Vahap Ata’nın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Başkan Dr. Sıtkı Karaca ise Eskişehir için yapılacak projelere MÜSİAD olarak destek vereceklerini söyleyerek Vahap Ata’ya çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA