Hacı Ali Nurlu Lisesi Okul Yönetimi'nden Başkan Savaş'a Teşekkür

Hacı Ali Nurlu Lisesi Okul Yönetimi, eğitim hayatına ve okullarına sağladığı hizmetlerinden dolayı Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkür etti.

Okul Müdürü Murat Yurtsever, yaptığı açıklmada, Başkan Savaş'ın okullarında ve kent genelinde yürüttüğü alt ve üst yapı, çevre düzenleme çalışmaları ile eğitime destek faliyetlerinden dolayı çok memnun olduklarını bildirdi.
Okulun basketbol sahası, potası ve voleybol sahası ihtiyacını karşılayan, alt yapı ve üst yapı noktasında okulun çeşitli eksikliklerini giderdiklerini beliren Yurtsever, Başkan Savaş'a okul idarecileri, okul aile birliği, öğretmenler ve öğrenciler adına şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Başkan Savaş da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kenti, tüm insanlara yakışır bir hale getirebilmek için görev sürelerinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Yerel yönetimlerin görevlerinin yalnızca alt ve üst yapı hizmeti gerçekleştirmek olmadığının ifade eden Savaş, "Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da gerek eğitim alanında yürütülen hizmetlere gerekse sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya ve katkı sağlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA