Cinnet Geçiren Kocası Tarafından Öldürülen Öğretmene Veda

Balıkesir'in Gönen ilçesinde cinnet geçiren emekli öğretmen kocası tarafından boğularak öldürülen Nurgül C.

, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Önceki gece geç saatlerde 100. Yıl Mahallesi Kemal Erdem Caddesi'nde meydana gelen olayda, 54 yaşındaki emekli öğretmen C.E., kendisi gibi öğretmen olan eşi Nurgül E.’yi (46) darp ettikten sonra çamaşır ipiyle boğarak öldürmüştü. Nurgül C., bugün son yolculuğuna uğurlandı. Gönen Çarşı Camii’nde öğle namazını müteakip Nurgül C'nin cenaze namazı kılındı. Cenazeye çok sayıda öğrenci, öğretmen ve Nurgül C.’nin yakınları, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Dermenci, İlçe Emniyet Müdürü Umut Ede ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğretmenlerini çok seven öğrenciler, tabutun üzerine karanfiller bıraktı. Öğretmenler ve öğrenciler, tören esnasında göz yaşlarını tutamadı. Nurgül C.’nin bazı yakınları ise basın mensuplarına tepki göstererek çekim yapılmamasını istedi. Cenaze aracına konulan Nurgül C., daha sonra dualarla Gönen Şehir Mezarlığı’na defnedildi.

Eşi Nurgül C.’yi öldürdükten sonra kendisini banyoya kilitleyen C.E., şofben tüpünü açarak intihar etmek istemiş, banyoda baygın vaziyette bulunarak Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.
Kaynak: İHA