Doğan Kayaarslan Ak Parti’den Şefaatli Belediye Başkanlığı İçin Adaya Adaylık Müracaatını Yaptı

Yozgat’ın Şefaatli TMO Ajans Müdürü Doğan Kayaarslan, AK Parti’den Şefaatli Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı.

Doğan Kayaarslan Ak Parti’den Şefaatli Belediye Başkanlığı İçin Adaya Adaylık Müracaatını Yaptı

Kalabalık bir grupla, AK Parti Şefaatli İlçe Teşkilatına gelen Doğan Kayaarslan, AK Parti’den Şefaatli İlçe Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklarken, başvuru belgelerini AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Turan Çetin’e teslim etti.

Burada bir açıklama yapan Şefaatli Belediye Başkan Aday Adayı Kayaarslan, amaç ve hedefinin Şefaatli ilçesine ve halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

AK Parti çatısı altında Şefaatli ilçesine hizmet etmek için bu göreve talip olduğunu ifade eden Kayaarslan, “Büyük üstat, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın büyük bir gayretle yürüttüğü millete hizmet kervanında yer almamızla birlikte; Rotamız her zaman ilçe halkımızın gösterdiği istikamet üzere, İlimiz ile birlikte Şefaatlimizi kalkındırmak olacak. Belediyeler ve muhtarlarla, esnaf ve sanatkarlarla, sendikalar ve sivil toplum kuruluşlarıyla, basın yayın ve medya kuruluşlarıyla Halka hizmette birlikte mesai yapacağız. Adalet, şeffaflık, üretkenlik, çevreye ve insana saygı, ahlaki değerlere bağlılık, sorun çözücü ve samimi olmak, gerek özel gerekse siyasi hayatımızın vazgeçilmez ilkeleri olacak. AK Parti’de gençlik hiçbir zaman ihmal edilmemiştir. Bundan sonrada gençlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizim niyetimiz samimi ve güvenilir adımlarla, Şefaatli’ye yeni ufuklar açmak, Şefaatli’yi şaha kaldırmak, güçlü bir ilçe haline getirmek olacaktır diyen Kayaarslan, “İlçemiz için hep birlikte mücadele edeceğiz ve bedeli bizlere her ne olursa olsun, bunu hep birlikte başaracağız. Bundan sonra göç veren ilçe konumunda değil güçlü, süratle gelişen, bir ilçe olacağız Allah’ın izni ile. Benim en büyük sermayem bu topraklara olan sevdamdır. Hayal ettiğimiz kadar hedeflere ulaşabiliriz. Hedeflere ulaşmak için çok çalışmak gerektiğinin farkındayız” diye konuştu.

Kayaarslan’ın aday adaylık başvuru belgesini alan AK Parti Şefaatli İlçe Başkanı Mustafa Turan Çetin de, AK Parti’ye gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, Kayaarslan’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Kaynak: İHA