Tümsiad Aydın Şubesi Protokol Ziyaretlerine Devam Ediyor

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi yeni yönetim kurulu, İŞKUR Aydın il müdürü Rahmi Terzi, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Mesut Yılmaz, İl dernekler Müdürü Sefa Altıntaş ve KOSGEB Aydın Hizmet Merkezi Müdürü Turgut Gözeni makamlarında ziyaret etti.

Tümsiad Aydın Şubesi Protokol Ziyaretlerine Devam Ediyor
Aydın TÜMSİAD yeni yönetim kurulunu tanıtmak amaçlı gerçekleştirilen ziyaretlerde Aydın’ın iş hayatı ve sosyal etkileri konularında görüşler karşılıklı olarak belirtilirken İŞKUR'a yapılan ziyaret esnasında Aydın'da yaşanan “teknik eleman” sıkıntısı ve teknik elemanlığın özendirilmesi konuları dikkat çekildi.

Vergi dairesine yapılan ziyarette; “vergi bilinci” ve bu bilincin yerleşmesi konusu sohbetin ana fikri iken KOSGEB ziyaretinde; yeni dönem destek paketleri ve bu desteklerin alınabilmesi için gereken yeterlilikler konuşuldu.

Dernekler müdürlüğü ziyaretinin ise sohbet havasında geçtiğini belirten TÜMSİAD’ın çiçeği burnunda başkanı Mimar Nusret Ünal, “Yoğun mesailerinde bizlere zaman ayıran kurum müdürlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aydın’ın halkla bütünleşik reel projelere ihtiyacı var. Bu konuda kurumlarımızla çözüm ortağı olarak çalışmaktan onur duyacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA