Kilis - Polateli - Gaziantep Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçim Komisyonu Kilis’e Geldi

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kilis-Polateli-Gaziantep Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçim Komisyonu Kilis’e gelerek toplantı yaptı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü’nden İzlem Küllük başkanlığında bir heyet Kilis’e geldi. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Başkanı Adil Konukoğlu, KİTSO Başkanı Mehhmet Erdal Öndeş, Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat ve KİTSO Genel Sekreteri Mehmet Murat Sakar katıldı.

KİTSO Toplantı Salonu’nda basına kapalı gerçekleştirilen toplanın ardından Kilis-Polateli-Gaziantep Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı yerde incelmelerde bulunacağı, daha sonra yeniden üyelerin bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapılacağı öğrenildi.

Kilis-Polateli-Gaziantep Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yer Seçim Komisyonu’nda Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü Kilis Polateli Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin yer seçimini yapmak üzere Yer Seçimi Komisyonu kurulmasına karar verdi.
Kaynak: İHA