Kayseri Park’ta Ufad Sergisi Açıldı

Kayseri Park Alışveriş Merkezinde Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği (UFAD) sergisi açıldı.

Kayseri Park’ta Ufad Sergisi Açıldı
4-5-6 Ekim’de açık kalacak olan ve dernek üyelerinin yaptığı Beyşehir, Bayburt ve Gaziantep gezilerinde çekilen fotoğrafların yer aldığı sergi, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından açıldı.

Açılışta konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin sanata fırsat verdiğini belirterek, “Bizim anlayışımız AVM’lerin sadece ticaret merkezi alanı olarak görülmemesidir. Bu tür sanatsal etkinliklere de fırsat veren bir anlayışın hayata geçirilmesidir. Kayseri Park böyle bir anlayışa fırsat vermiş. Kulübün yedikleri içtikleri kendilerinin oldu, gezdikleri gördükleri yerlerin fotoğraflarını da bize gösterdiler. Bizde keyifle gezdik. Amatörce yaklaşılmış ama profesyonelce çekilmiş diyoruz. Bu anlamda kendilerini tebrik ediyorum. Melikgazi Belediyesi olarak sanatı ve sanatçıyı her zaman destekleyen bir anlayışımız var. Bu dostlarımızın yanında olmak bizim için bir keyiftir” ifadelerini kullandı.

Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buket Mücellit ise, “Sergimizde, 2013 yaz sezonunda gezi yaptığımız Bayburt, Beyşehir ve Gaziantep’te çekilen fotoğrafların paylaşımı var. Bunu Kayseri halkıyla paylaşmak isteriz. Melikgazi Belediye Başkanımızda sergimizin açılışımızı yaptı. Teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA