Budak, 'Ülkemizi İleri Seviyelere Ulaştırmak İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz”

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, “Bugün her günkünden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız” ifadelerine yer verdi.

Budak, 'Ülkemizi İleri Seviyelere Ulaştırmak İçin Tüm Gücümüzle Çalışıyoruz”

Cumhuriyetin 100. Yılı’nın kutlanacağı 2023 yılında Türkiye’nin hedefinin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek olduğunu hatırlatan Budak açıklamasında şunları kaydetti;
“Özel sektör olarak bu hedefe varmak için, ekonomiye katkılarımızı, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmek için büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.Büyük Önder Atatürk’ün bize bıraktığı Cumhuriyeti güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak için her günkünden daha çok birlik ve beraberliğe, birbirimizi sevmeye ihtiyacımız var. Bugün her zamankinden daha çok üretmek, kazanmak ve paylaşmak zorundayız. Türkiye’nin 131 yıllık bir çınarı olan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kahraman müteşebbisleri geçmişte Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının her aşamasında canları pahasına mücadele etmiştir. ATSO olarak bugün de ülkemizi ve kentimizi daha ileri seviyelere ulaştırmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 90’ıncı kuruluş yıl dönümü vesilesiyle; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sağlam temeller üzerine kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, tüm ulusumuzun ve değerli Antalyalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bütün kalbimizle kutluyoruz.”
Kaynak: İHA