Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek Açıklama Yaptı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un teknik direktörü Ahmet Taşyürek, takımlarının önemli başarılar kazanabilecek kapasitede olduğunu belirterek, taraftardan destek istedi.

Taşyürek, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'da düzenlediği basın toplantısında, takımın en büyük sıkıntıyı gol yollarında son vuruşlarda yaşadığını, pozisyona girme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydetti.

Sahalarında oynadıkları maçlarda, oyuncuların sonuca daha çabuk gitme arzusu nedeniyle iki maç kaybettiklerini vurgulayan Taşyürek, geçen hafta evlerinde 2-0 kazandıkları Gaziosmanpaşa maçında gol yemedikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Taşyürek, takımda çok yetenekli ve üst düzey oyuncu bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Lig başladığından bu yana oynadığımız 8 maçta da forma giyen ve üstün performans sergileyen Halil gibi oyunculara çok ihtiyacımız var. Oyuncularımız maalesef her maçta aynı performansı ortaya koyamıyor, bunun önüne geçmek için çalışma yapıyoruz. Her oyuncumuzdan en iyi şekilde yararlanmak için gayret sarfediyoruz. Takımımız önemli başarılar kazanabilecek kapasitede. Yeter ki taraftarlarımız destek olsun.''

Basın Sözcüsü ve 2. Başkan Sadullah Ergin de Hatayspor'un orjinal formalarının bu haftadan itibaren satışa sunulacağını, taraftarlardan takıma destek olmaları için forma almalarını istedi.

Kaynak: AA