Sezer Öztürk canlı yayında kavganın iç yüzünü anlattı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ programına canlı yayın telefon bağlantısına katılan Beşiktaşlı Futbolcu Sezer Öztürk, İbrahim Toraman ile çok konuşulan kavgasının iç yüzünü anlattı.

Canlı yayında telefon bağlantısına katılan Sezer Öztürk, üzüldüğünü ve konuya açıklık getirmek istediğini belirtti.

'İbrahim Toraman kadar bende Beşiktaş'ı düşünüyorum '
Üzüldüğüm nokta dün İbrahim Toraman bir programa bağlandı ve “ben Beşiktaş 'ın menfaatleri için yaptım.” dedi. Benim için önemli olan bir kulüpte bir futbolcunun ne kadar kaldığı ve ne kadar iyi oynadığı önemli değil. Sonuçta hepimiz o kulüp için, kulübün başarısı için ordayız. Bir insanın ne kadar zaman bir kulüpte kaldığının bir önemi yok. Sonuçta ikimizde Beşiktaş için mücadele ediyoruz.

'Sustuğum haksız olduğum anlamına gelmez '

Herkes bir yerden “Sezer susuyor, Sezer konuşmuyor, Sezer haksız ki susuyor” gibi şeyler yazıyor. Kesinlikte öyle değil.

'Toraman ile 5 numara problemi yaşamadım '
Ben geldiğimde bana malzemeciler İbrahim Toraman 'ın 5 numarayı bırakıp belki tekrar 58 numarayı alma gibi bir ihtimali olduğunu söylediler. Ben de onu duyduğum için başka bir numara yoktu arkadaşların numaraları vardı. Kimseden de numara istemek istemedim. Sonuçta haddime değil yeni transfer olmuşum hangisi boşsa onu alırım. Gittim kendisiyle konuştum O da bana “Evet doğru belki ben 5 numarayı almayacağım başka bir numara alacağım.” dedi. Bende başka numara alırsan 5 numarayı senden alırım dedim. Kesinlikle husumet, kanlı bıçaklı değiliz öyle bir durum yok.

'Toraman kaptan ama bana konuşma şekli yanlıştı '

Takım kaptanlığı yapıyor yaşça da büyük ama önemli olan bir insana bir şeyi nasıl bir ses tonuyla nasıl bir şekilde söylemen. Ben 21 yaşımda Manisa 'da takım kaptanlığı yaptım. Hiçbir zaman hiçbir takım arkadaşıma kalkıp kırıcı veya küçük düşürücü bir ses tonuyla konuşmam hele ki takım içinde konuşmam. Her şeyin bir üslubu konuşma şekli olması gerekiyor. Olayın başlama nedeni de o yani. Niyet ve konuşma tarzı önemli. Benim o gün sinirlenmemin ve ona tepki göstermemin nedeni de üsluptu.

İbrahim Toraman küfür etti mi?

Bir insanın bir insanı kırması için küfür etmesi gerekmiyor. Benim 2 tane çocuğum var. Ben 27–28 yaşında aile babasıyım. Fenerbahçe 'de ağır sakatlıklar yaşadım. Tekrardan Beşiktaş 'ta kendimi ispat etmek tekrardan futbolcu Sezer Öztürk olarak gündeme girmek istedim. Ben aptal değilim böyle bir şey yapayım. Ama inanın ki bunu benim söylemem doğru olmaz. Ama bunu takım içerisinde kiminle konuşursanız takım içinde olaya şahit olan herkes saten söyler yani.