Fenerbahçe'de ilginç mescit iddiası

Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz'la yollar nasıl ayrıldı... İddialara bir yenisi daha eklendi...

Dereağzında futbolevi, acil müdahale odası, kondisyon merkezi gibi yeni projeleri başlatan Fenerbahçe Genel Sekreteri Talat Yılmaz'ın kulüple ters düşme olayının ilk olarak, futbolevinde yaptırdığı mescidin 'diğer taraflara oda yetmiyor' gerekçesiyle yıktırılmak istenmesine sert bir şekilde tepki göstermesiyle patlak verdiği öğrenildi.

Talat Yılmaz'ın bu konuyla ilgili kulübe yeni alınan insan kaynakları koordinötürü Tekin Koçak ile sert bir tartışma yaşadığı iddia edildi.

Yılmaz'ın, futbolevinde spor okulları şirketine verilen üç odanın yetersiz gelmesi ve çözüm olarak da namaz odasının kaldırılıp bu odalara ilave edilmesi girişimini duymasının ardından dereağzına giderek, 'Allah'tan başka kimse oradan o mescidi bana kaldırtamaz' diye tepki gösterdiği öğrenildi.

Orada bulunan yetkililerin, 'Efendim sadece güvenlikten bir kaç kişi namaz kılıyor onlar için mescit istihdam etmeye gerek yok' şeklinde karşılık gelmesiyle iyice sinirlenen Talat Yılmaz'ın 'Bu mescide dokundurtmam. Kaldı ki kimse de o güvenlikçiyi böyle küçümseyemez' diye tepki vermesi Fenerbahçe Genel Sekreterini ilk isyan ettiren gelişme olduğu belirtildi.

Bayram tatili için Dubai'de bulunan ve Türkiye'ye dönen Talat Yılmaz'ın önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir açıklama yapacağı öğrenildi.