Trabzon'da 2012 Yılı 3. Dönem Bav Toplantısı Yapıldı

Trabzon Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü'nce 2012 yılı 3. dönem Bilgi Alışverişi toplantısı düzenlendiği belirtildi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, toplantının, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sabri Topbaş başkanlığında Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü, ilçe müdürleri, il müdür yardımcıları ve konu uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirildiği bildirildi.

Alınan kararlar ve görüşülen konular hakkında sunumların yapıldığı belirtilen açıklamada, yapılan sunumlarda ilçe müdürlerinin, 3. dönemde çiftçilere yönelik yürüttükleri her türlü bilgilendirme toplantılarını, kurs, tarla günü, tarımsal ilaçlama, suni tohumlama, hayvan hastalıklarının tedavileri, kulak küpesi takma ve aşılama çalışmaları, organik tarım, fındık ve meyve bahçelerinde budama ve gübreleme,tarla ziraatı ve yem bitkileri gibi konulardaki aktivitelerini anlattıkları ifade edildi.

Ayrıcı, ilçe müdürlerinin çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları anlattıkları ve bu sorunların çözümü için önerilerde bulunduklarını kaydedilen açıklamada, yapılan bu toplantıların Trabzon tarımının gelişmesine önemli katkı sağlayacağı belirtildi.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA