Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı'nın Açıklaması

Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, ''4+4+4'de sıkıntı yok. Lütfen bu konuda problem yaşayan vatandaşımız varsa bize ulaşsın. Biz kendilerine yardımcı olmak için bekliyoruz'' dedi.

Yazıcı, Valilik binası önünde yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'ndan denetmenlerin 4+4+4 ile ilgili uygulamaları yerinde görmek için Tokat'a geldiklerini belirterek, okullara gidilerek etraflı bir şekilde araştırmaların yapıldığını kaydetti.

Tokat'ta derslik ya da fiziki mekan probleminin olmadığını ifade eden Yazıcı, ''4+4+4'de sıkıntı yok. Lütfen bu konuda problem yaşayan vatandaşımız varsa bize ulaşsın. Biz kendilerine yardımcı olmak için bekliyoruz'' diye konuştu.

Tokat'ta yurt sorunu yaşandığını belirten Yazıcı, ''Yurt sorununu birinci dönemin içerisinde tamamlanacak olan 100 kişilik yurt ile minimize edeceğiz'' dedi.

Yazıcı, ''Mümkün olduğunca çözüm yollarını araştırıyoruz. Herhangi bir problem yaşayan öğrenci olursa, velisinin her kanaldan bize ulaşabileceğini söylüyoruz. Lütfen biz ulaşsınlar, bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Zehra Aydın

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA