Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi Yeni Eğitim Sistemini Değerlendirdi

Eğitim Bir Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Karaçallık, eğitimdeki 4+4+4 sisteminin başarıya ulaşacağını inandıklarını söyleyerek sistemin yararlarının gelecek yıllarda ortaya çıkacağını söyledi.

Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi Yeni Eğitim Sistemini Değerlendirdi
Eğitim Bir Sen Uşak Şubesi Başkanı Mehmet Karaçallık sendika üyeleriyle birlikte eğitimdeki yeni sistemi değerlendirdi. Üyelere sistem hakkında bir brifing veren Karaçallık gazetecilere yaptığı açıklamada, “Hükümetin bu dönemde hayata geçirdiği 4+4+4 sistemi, eğitimde önemli aşamadır. Kademeli eğitim sistemi olarak adlandırdığımız bu sistem sayesinde, öğrencilerimiz hem daha sağlıklı eğitim alacaklar, hem de manevi değerlerden yoksun kalmayacaklar. 4+4+4’ü eleştirenler, sisteminin yararlarını önümüzdeki dönemlerde daha iyi anlayacaklar” dedi.

Son dönemlerde yaşanan terör olayları hakkında da konuşan Karaçallık, “Hükümet terörün bitmesi için yoğun çaba harcıyor. Bölücü terör örgütü kurduğu hain pusularla vatandaşımızı ve askerimize zarar vermeye çalışıyor. Aynı zaman da öğretmenlerimize yönelik de saldırılar oluyor. Biz bu saldırıları kınıyoruz. Hükümetin yakın bir dönemde bu sorunun üstesinden geleceğine inanıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA